Fysio Erika Pakkala

 

Suuntautuminen urheilufysioterapiaan

Tavoitteena on terve ja hyvinvoiva keho

Fysioterapia

Fysioterapiakäynti sisältää alkututkimuksen, hoidon suunnittelun, kuntoutuksen, liikehoidon ja ohjauksen sekä harjoitusohjelman laatimisen ja seurannan. Jokaisen yksilön kohdalla otan aina huomioon yksilölliset tarpeet ja tavoitteet. Pyrkimyksenä on huolehtia yksilön kokonaisvaltaisesta hyvivoinnista.

Teippausta voidaan käyttää tukitoimena muun muassa kivunlievityksessä, asennonhallinnassa ja lisäämään lihasten aktiiviteettia.

Fysioterapeuttinen valmennus

Fysioterapeuttinen valmennus on yksilöllistä toiveiden mukaista tavoitteellista toimintaa. Se sisältää fyysisen suorituskyvyn kehittämistä ja/tai tietyn ominaisuuden parantamista. Harjoittelussa keskitytään oikeisiin liikemalleihin ja suoritustekniikoihin. Harjoitusohjelma laaditaan yhdessä asiakkaan kanssa hänen tavoitteet ja toiveet huomioiden.

Suorituskyvyn mittaaminen

Yksilön testaamisella selvitetään sen hetkinen fyysinen suorityskyky mittaamalla muun muassa voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Testaamisen tavoitteena on havaita mahdollisia puutteita kehon toiminnassa, jotka vaikuttavat suorituskykyyn ja mahdollisiin vaivoihin sekä loukkaantumisiin.

Suorituskyvyn mittaaminen on hyvä tehdä yhteistyössä valmentajan ja valmennuspiirin kanssa. Tilanteen kartoittamisen jälkeen ja löydösten perusteella yksilölle suunnitellaan harjoitusohjelma fyysisen suorituskyvyn kehittämiseksi ja loukkaantumisten ennaltaehkäisemiseksi.

Ota yhteyttä

Varatun ajan voi peruuttaa 24 tuntia ennen varauksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomista ajoista veloitetaan hinnaston mukaisesti.

Hinnasto

Fysioterapia 45 min.59 €
Kineesioteippaus fysioterapiakäynnin yhteydessä10 €
Fysioterapeuttinen valmennusKysy tarjous
LihastasapainokartoitusKysy tarjous